Промоутърът на Фюри: Искаме бой с Джошуа, ако трябва, ще платим на Уайлдър да чака


Промоутърът на Фюри: Искаме бой с Джошуа, ако трябва, ще платим на Уайлдър да чака
Снимка: Getty Images/Guliver

9715 0

Новият шампион на Световния боксов съвет Тайсън Фюри иска следващият му съперник на ринга да бъде сънародникът му Антъни Джошуа. Циганският крал дори е готов да плати някаква сума на Дионтей Уайлдър, за да изчака американецът за третата битка между тях. Новината съобщи промоутърът на Фюри Франк Уорън.

"Предпочитам направо да се изправим срещу Джошуа, но има клауза за реванш в договора с Уайлдър. Той трябва да бъде спазен, освен ако не се договорим Уайлдър да почака. Готови сме да платим на Уайлдър, за да отложим реванша. Но изборът е негов. Това би било изгодно предложение за него", заяви Уорън, цитиран от "The Sun".

"Разговарях с неговия мениджър. Дионтей е убеден, че може да нокаутира Тайсън. Аз не вярвам. Още преди втория им мач смятах, че Фюри ще го разбие. Ако Дионтей настоява за реванш, ще го организираме. Искам да уредя мач с Джошуа до края на годината. Така ние гарантираме, че Антъни няма да загуби от някой друг", допълни промоутърът. Междувременно, и промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, намекна, че обмислят да заобиколят Кубрат Пулев. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички