Ливърпул са допуснали две поражения откакто 10-годишен си пожела да започнат да губят


Ливърпул са допуснали две поражения откакто 10-годишен си пожела да започнат да губят
Снимка: Guliver/GettyImages

11185 0

Отборът на Ливърпул вече държи трофея във Висшата лига с едната ръка, но играчите на Юрген Клоп няма да успеят да повторят постижението на Арсенал от сезон 2003/04 и да завършат кампанията без поражение. Мърсисайдци загубиха изненадващо от отбора на Уотфорд, който бе в зоната на изпадащите преди началото на кръга и спечели с 3:0 срещу лидера във Висшата лига на „Викъридж роуд“.

Феновете на Арсенал останаха щастливи от факта, че Ливърпул не успя да изравни постижението им отпреди 16 години, но доволен от загубата е и един малък фен на Манчестър Юнайтед. Преди няколко седмици 10-годишният Дара Кърли от Донегал, Ирландия изпрати писмо на Юрген Клоп, в което помоли немския наставник и водения от него Ливърпул да спрат да побеждават. Интересното е, че откакто въпросното писмо бе изпратено, мърсисайдци са загубили две от трите им срещи, като освен въпросното поражение от Уотфорд, играчите на Клоп загубиха и при гостуването си на Атлетико Мадрид.

Надали в щаба на Ливърпул ще съжаляват много, че няма да завършат сезона без загуба, при положение, че тимът е на няколко победи от прекъсването на 30-годишната суша без титла в английския елит. Но малкият Дара със сигурност се радва, че „червените“ губят. А и малчуганът вече може да каже, че любимият му Манчестър Юнайтед е в по-дълга серия без загуба от Ливърпул. А ето по какъв начин Юрген Клоп отвърна на писмото на малкия футболен фен.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички