Футболен агент: Най-красивите фенки са в Русия, най-грозните - в Испания


Футболен агент: Най-красивите фенки са в Русия, най-грозните - в Испания

1252 0

Известният в Русия футболен агент Тимур Гурцкая коментира в кои страни са най-красивите фенки и в кои - най-грозните. Не е изненада, че на първо място по външен вид той постави рускините.

"Най-красивите момичета живеят в Русия, а най-грозните - в Испания. Как може изобщо да ги сравняваме? Ако в Испания има няколко красиви момичета, те не ходят по таверни, а веднага ги хваща някой си дон Педро. Къде в Испания сте видели красиви момичета на улицата? В Москва излизаш на "Новый Арбат" и ставаш разноглед. Сега става все по-топло и момичетата започват да се разсъбличат", коментира той, цитиран от "Sport4.ru".

"В Испания може да има нормални момичета, но не могат да се сравняват с нашите. Между другото, полякините също са красиви. Вулгарни, развратни и красиви. Много развратни! Сърбите? Не, сръбските момичета не са много хубави. Румънките също са красиви, молдовките. Между другото, в Ташкент има много красиви жени", допълни агентът. А какво каза за българките боксьорът Хюи Фюри вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама