ВИДЕО: Фенка на Бразилия нажежи страстите, коментатор онемя и отнесе критики

Едни от любимите кадри на операторите по време на спортни събития са фенките по трибуните. Това важи от десетилетия насам, но в днешно време повечето подобни моменти биват порицавани от хиляди в социалните мрежи. И Световното по баскетбол не направи изключение.

По време на срещата САЩ - Бразилия коментаторът Андрю Гейз обясняваше определени ситуации в мача, когато режисьорът на предаването реши да пусне в кадър фенка на Бразилия, която се беше разтанцувала по време на таймаут в мача. Анализаторът на FOX Sports онемя при гледката, което веднага беше забелязано от зрителите на предаването.

Световният шампион е детрониран: Франция надделя над САЩ в спиращ дъха четвъртфинал

Настоящият световен шампион по баскетбол - САЩ, бе детрониран от представителния тим на Франция след 79:89. За първи път от 2002 г. насам америка...

Още преди да е приключила срещата Гейз беше атакуван от потребители най-вече в Twitter, като дори беше обявен за сексист, след като завърши коментара си със следната фраза: "Подкрепата, която отборът (Бразилия получава)... толкова голяма, и то чак в Китай". Ето и видеото, което разбуни духовете в социалните мрежи:

Още по темата

Please select answer!