Кинси Волански - лудата фенка, която прекъсна финала за слава и 30 бона в сметката


Кинси Волански - лудата фенка, която прекъсна финала за слава и 30 бона в сметката
Снимка: Instagram

37835 0

Стана ясно коя е лудата фенка, която нахлу полугола на терена по време на финала на Шампионска лига. Тя е Кинси Волански и се оказа, че опитът и за "саботаж" на срещата между Тотнъм и Ливърпул не е никак случаен, а напротив - добре планирана акция, с която тя не просто промотира сайт за възрастни, но си изкара и 30 хиляди евро. Но всичко по реда си.

Волански е модел на "Yank" и е приятелка (и съдружник) на популяния "ютубър" Витали Здороветцкий - създаделят на сайта за възрастни "Vitaly Uncensored" - името, което беше изписано на дрешката на модеката, с която тя излезе на терена на "Уанда Метрополитано".

"Лудата фенка" имаше 230 хиляди последователи в Instagram преди действията си в Мадрид, но само за няколко часа те прехвърлиха 1 милион. И това в допълнение към 30 хиляди долара, които са ѝ били обещани от известния със своята известност Дан Близериан.

Сексапилните снимки на Кинсли Волански вижте в тази галерия

"Това е моето ш**ано момиче", написа в Twitter Виталий, потвърждавайки че русата мадама, която е модел на бански костюми, е жената, прекъснала финала в Шампионска лига.

Тъй като финалът не беше кой знае колко интересен, потокът към профила на Волански в "Инстаграм" е бил мултимилионен, а предизвикателните ѝ снимки имат стотици хиляди харесвания. Само за броени минути популярната единствено в моделските среди жена стана интернет сензация с милиони последователи.

През годините тя е известна с фотосесии за "Sports Illustrated", "FHM", "Maxim" и други спортни и еротични издания, но с "мисията от Мадрид" тя ще се превърне в много по-влиятелна фигура.

Неиният приятел Витали има милиони последователи в Youtube, както и 2 милиона в Instagram, но скоро приятелката му се очаква да го засенчи, особено ако яхне вълната на своята популярност. Сексапилните снимки на Кинси Волански вижте в тази галерия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички