Феновете на ПСЖ с наказателна акция срещу "арогантния Меси" и в Маями (СНИМКА)


Феновете на ПСЖ с наказателна акция срещу "арогантния Меси" и в Маями (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

5891 0

Ултрасите на ПСЖ нямат намерение да простят и забравят, когато става въпрос за Лионел Меси. Именно това напомниха с банер "Най-накрая да се отървем от арогантността ти", показан в Маями.

Грандът от Лига 1 смяташе, че се направил голям, когато примамиха седемкратния носител на Златната топка на "Парк де Пренс" през лятото на 2021 г. Аржентинската суперзвезда обаче се бореше да достигне до желания ефект във Франция и не успя да се наложи, както се искаше на всички.

Феновете на ПСЖ не прощават лесно

Меси регистрира 32 гола и 35 асистенции за Пари Сен Жермен в 75 мача, помагайки им за две титли в Лига 1, но славата в Шампионска лига се оказа неуловима. А недоволните привърженици поставиха под съмнение ангажираността му с каузата по време на изпитателен двугодишен престой във френската столица.

Феновете на ПСЖ организираха протести срещу Меси по време на престоя му преди да го видят да напусне като свободен агент. А сега пренесоха тези оплаквания в Съединените щати. Банер със слогана "Меси - най-накрая да се отървем от арогантността ти", се появи пред дома на стадион DRV PNK на Интер Маями.

Ултрасите на ПСЖ разкриха подобен банер на своя терен преди победата с 3:1 над Ланс – за бразилския нападател Неймар, който замина за саудитския отбор Ал-Хилал. Меси призна, че е преживял трудни времена във Франция, но преоткри играта си в Щатите – помогна на Интер Маями да спечели Купата на лигите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички