Потвърдено! Шок за Интер Маями: Лео Меси пропуска куп мачове


Потвърдено! Шок за Интер Маями: Лео Меси пропуска куп мачове
Снимка: Getty Images

13093 0

През последните месеци феновете на Интер Маями определено имат много поводи за радост. По-голямата част от тях са пряко свързани с привличането на легендарното бивше трио на Барселона Лео Меси, Жорди Алба и Серхио Бускетс.

Неизменна част от състава

Трите суперзвезди преобразиха отбора, донасяйки му трофея от Купата на лигите и класирайки го на финал за Ю Ес Оупън Къп. В съботния ден Алба и Меси помогнаха на "чаплите" за успех с 2:0 над Ню Йорк Ред Булс в МЛС.

Неприятни новини за Интер Маями

Привържениците на тима обаче останаха със смесени чувства след новина, обявена от треньора Тата Мартино след мача. След последния съдийски сигнал наставникът заяви, че аржентинецът ще отсъства в цели 3 срещи на новия си отбор през септември.

"Лионел Меси ще отсъства поне 3 мача. Той ще получи повиквателна за националния си тим", коментира Мартино пред медиите.

Световните шампиони от Мондиала в Катар имат важни задължения. Момчетата на Лионел Скалони се изправят за световни квалификации срещу Еквадор и Боливия през септември, последвани от Парагвай и Перу през октомври.

През ноември пък предстоят дербита с Уругвай и Бразилия. Това поставя в деликатна ситуация специалиста, който учи своите възпитаници да побеждават и без Меси.

Наскоро аржентинецът повтори с "чаплите" страхотно постижение от Мондиал 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички