Звучи невъзможно! Кристиано Роналдо ходел всяка вечер до "Макдоналдс", за да яде негодни бургери


Звучи невъзможно! Кристиано Роналдо ходел всяка вечер до "Макдоналдс", за да яде негодни бургери
Снимка: Getty Images

10980 0

Съотборник на Кристиано Роналдо от началните му години във футбола разкри повече от интересни неща за мегазвездата на футбола. Фабио Паим сподели, че са яли заедно остатъци от бургери на "Макдоналдс" всяка вечер. Те дори са били заедно на почивка само седмици преди Роналдо да отпътува за Евро 2004.

Но след като футболните им кариери тръгнали в напълно противоположни посоки, Паим дори не е сигурен, че старият му приятел си спомня за съществуването му.

Непозната страна от Роналдо

И позабравеният футболист би бил твърде уплашен да се върне на терена с бившия си съотборник от академията на Спортинг - въпреки че беше по-добър от него като тийнейджър. Паим е три години по-млад от Роналдо, така че не са играли редовно заедно като деца, но са били добри приятели извън терена.

"Когато играехме в Спортинг и бяхме в академията, ние живеехме на стадиона. Нощем ходехме в Макдоналдс, за да вземем бургерите, които вече никой не искаше и не бяха добри за продажба. Бяхме там всяка вечер за бургерите. Да, Спортинг знаеше. Не е като в днешно време. Разрешиха ни да излезем", сподели той.

Паим добави: "Бяхме приятели. Не мога да кажа най-добри приятели, но бяхме приятели. Имах празници с него. Единият беше в Бразилия, това беше първият ми път в Бразилия, преди Евро 2004. Това беше първото европейско първенство на Кристиано в старшия отбор на Португалия и ние отидохме на почивка преди него. Тренирах с националния отбор, но бях твърде млад, за да играя. Ако бях по-възрастен, можех да съм там". А макар и на 38 години Роналдо не спира с рекордите в Португалия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички