ВИДЕО: Валери Божинов замести президента Румен Радев с култова реч: Новата година е като старата, само че нова


ВИДЕО: Валери Божинов замести президента Румен Радев с култова реч: Новата година е като старата, само че нова
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6024 0

Валери Божинов изненада родната спортна общественост с уникална 2-минутна честитка по случай посрещането на 2024-а година. Речта бе изцяло в стила на ветерана, който обяви, че този път ще бъде слушан той, а не президентът Румен Радев. 

Божинов отново забавлява феновете с колорита си

Бившата футболна звезда използва подкаста на "Код Спорт", който точно в 17:00 часа на 31 декември българско време разпространи видеото, с което Валери се обръща към сънародниците си. 

Речта на Божинов

"Приятели, за мен едно от доказателствата, че човек е успял в живота е смелостта да се шегува не само с околните, но и със себе си. И сега ще ви го докажа в навечерието на новата година. Поздравлението към българския народ няма да е от президента, а от мен - сениор Божигол. 

Скъпи сънародници и вие - малки коленца, как сте? Надявам се, че където и да сте в Майка България - вие се чувствате като в Ню Йорк, особено ако сте във Враца. Идва новата 2024 година и се питате каква ще е тя - новата е като старата, ама нова. 

Изпращаме едни 365 дни без победа в националния отбор и успехи на родния футбол. Но това всъщност е хубаво, защото първо трябва да нямаш успехи, а после да имаш, но вие не се отчайвайте. Все някога ще се роди новият Божи Ел Салвадор - спасителят на българския футбол. 

Да, разбирачи много, но дар Божи е един и в него е спасението. Бъдете благословени и щастливи през новата година и през нея който не мисли, да му мисли. Обичайте се, нека има мир в домовете и се чувствайте трепни-трепни и мяу-мяу.

Не се обръщайте на 360 градуса, светът е оцелял, защото не е умрял. И хубаво не винаги е лошо. Да ви честитя новата 2024-а година - наздраве от мен, Валери Божинов - Божигол". 

Още: "Тепърва ще става все по-лошо" - Валери Божинов разкри за разговор с Даниел Боримиров

ВИДЕО: Божинов заговори от "кухнята" на Левски и удари по ръководството

Валери Божинов: В прекрасни отношения съм с тарторите на Сектор "Г"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички