ВИДЕО: Божинов заговори от "кухнята" на Левски и удари по ръководството


ВИДЕО: Божинов заговори от "кухнята" на Левски и удари по ръководството
Снимка: Levski.bg

5031 0

Звездният български футболист от близкото минало - Валери Божинов, заговори за ситуацията в любимия му клуб Левски. В момента той трупа треньорски опит около наставника на първия тим - Николай Костов, а около празниците говори за подкаста на "Код спорт". 

Божинов е сред любимците в българския футбол

Днес беше разпространена кратка част от коментара на Божинов, в който той коментира по адрес на "сините", че има лоши практики в управлението им. Той е категоричен, че е в добри отношения с всеки от горните етажи на "Герена", но иска да промени клуба към по-добро. 

Коментарът на Божинов

"Като човек, който обича клуба и публиката на Левски - много искам да помогна на този отбор за развитието му. Искам той да почне да прилича на клуб и да има успехи.

Не крия, че имам добри отношения с треньора (бел. ред Николай Костов), с Боримиров, със Сираков, но неутрално казвам, че има неща, които виждам и опитах без да се меся, да помогна за отбора и клуба да се развива в добра посока", обясни лаконично звездата. 

Още: "Тепърва ще става все по-лошо" - Валери Божинов разкри за разговор с Даниел Боримиров

Валери Божинов ще води новогодишно шоу по национална телевизия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички