Валери Божинов: В прекрасни отношения съм с тарторите на Сектор "Г"


Валери Божинов: В прекрасни отношения съм с тарторите на Сектор "Г"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5529 0

Бившият нападател Валери Божинов говори по много теми в подкаста на "Телеграф" – "Мачкаст". Една от тях бе в какви отношения се намира с тарторите в Сектор Г и какво ще ни сподели за снимката, която изтече в социалните мрежи, на която той е с хора от "червената" трибуна на една маса.

Божинов не крие добрите си отношения с лидерите на Сектор Г

Валери Божинов откровен за приятелствата си

"Аз се познавам с Кюстендилеца, с Росен (вероятно става дума за Росен Петров-Животното - бел. ред.), аз не го крия, с агитката на ЦСКА се познавам не от днес или от вчера и феновете на Левски го знаят това нещо. В България съм фен на Левски, играл съм за Левски, подкрепям Левски и го поддържам. В прекрасни отношения съм с тарторите на сектор Г. Аз нямам проблем с никого, Левски ми е на сърце и обичам Левски", обясни Божинката.

Той не успя да избяга от въпроса за хита, който създаде преди време, а именно "Малко коте секс има ли". Това нещо стана наистина голям хит, много хора се шегуваха. Аз него крия, има го на чат, аз съм го писал, не бягам от тази реалност, но след като стана това, повече не съм си позволявал да пиша такова нещо. В днешно време всеки търси популярност пет-десет минути, един-два часа, един ден, десет дни или една година слава. Не мисля, че да станеш известен с мой цитат е нещо голямо, но е факт, че вече години не спира да се върти", разказа бившият футболист, който допълни, че е имал разговор с Даниел Боримиров и той е бил доста притеснителен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички