Нападението над имота на Боби Михайлов - с цел сплашване? Той обмисля да напусне София


Нападението над имота на Боби Михайлов - с цел сплашване? Той обмисля да напусне София
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5429 0

Бившият президент на БФС Борислав Михайлов е уплашен след опита за нападение на дома му в тузарски квартал. Това се случи часове след конгреса на футболния съюз, на който оставката на Михайлов бе приета с мнозинство.

Мерките, които Боби е взел

След неуспешния опит за кражба на палата му, бившият вратар е увеличил постоянната охрана на имота си, където живее със съпругата си Мария Петрова. Той е окачил с камери за видеонаблюдение целия си дом, пише "България Днес".

Боби е уплашен, обмисля да си вземе бодигард?

Кой и защо може да е сплашил Михайлов?

Основната версия за случилото се вечерта на 15 март е сплашване, пише вестникът. Много фенове не са съгласни с избирането на Георги Иванов-Гонзо за шеф на БФС и смятат, че зад това стои Михайлов. Чрез Гонзо той възнамерява да продължи да управлява футбола ни, смятат запалянковци.

Нападението над имота му в Бояна не е първото неприятно преживяване за Боби в последно време, посочва "България Днес". Той е бил атакуван вербално от футболни привърженици, докато е вечерял в ресторанти. Затова обмисля да си наеме частен телохранител, докато напрежението се уталожи, гласи още информацията.

Обмисля да се премести на морето

Наред с това бившият шеф на БФС обмислял да се изнесе в дома си край морето. Той има голяма къща в курорта Лозенец, където разполага с частен плаж. Там той ще бъде по-далеч от шумотевицата на София. А според Георги Градев от УЕФА са свалили подкрепата си над Михайлов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички