ВИДЕО: Американска ТВ улови реакцията на ЛеБрон Джеймс след смъртта на Коби Брайънт


ВИДЕО: Американска ТВ улови реакцията на ЛеБрон Джеймс след смъртта на Коби Брайънт
Снимка: Guliver/GettyImages

8869 0

Преди около 24 часа ЛеБрон Джеймс постигна немислимото и изпревари Коби Брайънт във вечната ранглиста на реализаторите в НБА - момент за историята, който изкачи новият лидер на Лос Анджелис Лейкърс до №3 в подреждането. И само няколко часа след този велик момент, легендарният Коби Брайънт загина в катастрофа с хеликоптер. Заедно с него на път за баскетболен мач е била дъщеря му Джиана Мария, която бе едва на 13 години. 

Баскетболистите на Лос Анджелис Лейкърс са научили за смъртта на иконичния играч по време на полета от Филаделфия към Ел Ей, а източник на ESPN потвърди, че всички на борда са били в абсолютен шок от трагичната вест. Първи са научили част от поддържащия екип на тима, които са съобщили на треньора Франк Вогъл, а той от своя страна е съобщил скръбната новина пред състава, свързана с Коби Брайънт.

При кацането на клубния самолет на летището в Ел Ей, камери на "12News" са уловили реакцията на ЛеБрон Джеймс. Още на слизането от самолета той бива утешен и е видимо разстроен от съобщената по време на полета новина. Кадрите може да видите във видеото под статията. 

След мача срещу "Сиксърс", в който ЛеБрон подобри точковото постижение на Коби, Джеймс сподели няколко интересни истории, свързани с Брайънт, включително и информацията, че още преди да влезе в лигата ЛеБрон е получил като подарък маратонки от серията на Коби, и то лично от баскетболиста на Лейкърс. Чифт, който е бил малък за краката на Джеймс, но още на следващия ден той е играл с тях в гимназиалния си двубой. 

"Това е сюреалистично. Как всички тези малки истории ни доведоха до тук - да съм в екипа на Лейкърс и да подобря неговия рекорд във Филаделфия - неговото родно място. Но истината е, че за мен е чест просто да ме споменават в разговор, когато става въпрос за Коби Бийн Брайънт", каза след мача ЛеБрон Джеймс. Засега от организацията обаче запазват пълно мълчание по темата, а феновете се стекоха по улиците на Ел Ей, за да почетат загиналия Коби (подробности и снимки вижте тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички