СНИМКИ: "Част от града умря днес": Лос Анджелис потъна в скръб след трагедията с Коби Брайънт


СНИМКИ: "Част от града умря днес": Лос Анджелис потъна в скръб след трагедията с Коби Брайънт
Снимка: Guliver/GettyImages

7556 0

Шокиращата новина за смъртта на Коби Брайънт потресе цялата спортна общественост не само в САЩ, но и по цял свят. Играчи, треньори, анализатори и отбори изпращат посвещенията си за великия баскетболист, който трагично загина в катастрофа с хеликоптер, и то заедно със своята дъщеря Джиана, която бе едва на 13 години. 

В Лос Анджелис в момента се подготвя церемонията за наградите "Грами", като зала "Стейпълс Сентър" е недостъпна за феновете на баскетбола, но хиляди се стекоха към дома на Лос Анджелис Лейкърс - отборът, в който 20 години грееше звездата на Коби Брайънт. 

Феновете не могат да приемат случилото се, като оставят букети, свещи и фен артикули с номера на "Черната Мамба". На една от сградите, на която беше нарисувана картина на Коби по повод последния му мач в НБА, фенове залепят листчета с посвещения към своя загинал любимец. 

"Част от града умря днес", каза една от водещите на ESPN - Кери Чемпиън, по време на извънредното издание на "Sports Center". 

Към залата на Лейкърс продължават да се стичат хора, които искат да почетат паметта на най-великия баскетболист, носил потника на любимия им отбор. 

Както споменахме, тази нощ в "Стейпълс Сентър" ще се проведе церемонията за наградите на "Грами", но източници на ESPN споделиха, че енергията сякаш е била изсмукана от мястото, а вместо трескава подготовка, кипи импровизиран помен в памет на Коби Брайънт

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички