Една от дъщерите на Коби Брайънт също е загинала в катастрофата


Една от дъщерите на Коби Брайънт също е загинала в катастрофата
Снимка: Guliver/GettyImages

5510 0

Само няколко минути, след като новината за смъртта на Коби Брайънт беше потвърдена, медиите в САЩ потвърдиха и още по-тежка вест - заедно с легендарния баскетболист е загинала първородната му дъщеря Джиана Мария Брайънт, информираха медиите в страната. 

Източниците на различни медии информираха, че двамата са пътували за баскетболен мач, в който Джиана е трябвало да вземе участие, а Коби да бъде там в ролята си на треньор. В последните 3 години след оттеглянето си от НБА, бившият баскетболист на Лос Анджелис Лейкърс обърна сериозно внимание на своето семейство, а през това време стана ясно, че Джиана притежава страхотен талант и беше считана за един от най-големите таланти при подрастващите. 

Заедно с Брайънт и дъщеря му са били още едно момиче от отбора и друг родител. Техните идентичности все още не са разкрити. 

Инцидентът е станал в Калифорния около 10 часа местно време. Брайънт е пътувал с частния си хеликоптер с поне още четирима души, потвърди TMZ Sports. Според източници, Брайънт е отлетял от "Ориндж Каунти", където е домът му. Те са пътували за баскетболен мач. При сблъсъка в земята хеликоптерът се е възпламенил. Подробности за трагичния случай с Коби Брайънт четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички