В Мексико мълвят: Кайседо се завръща в Европа, но се отдалечава от Лудогорец


В Мексико мълвят: Кайседо се завръща в Европа, но се отдалечава от Лудогорец
Снимка: Getty Images

2562 0

Бившият нападател на ЦСКА - Жорди Кайседо, отново е коментирана тема в Мексико, където изглежда периодът му съвсем скоро ще приключи поради незадоволяващото му представяне в местния Тигрес.

Таранът бе спряган от латиноамериканските медии като вариант за родния Лудогорец, но според последните информации - еквадорецът се отдалечава от "Хювефарма Арена" посока Русия.

Оказва се, че агентът на нападателя води преговори с два отбора, а нещата се развиват с бързи темпове. Това е добра новина за всички страни, тъй като от няколко месеца стана ясно, че 25-годишният футболист няма да се задържи дълго в Мексико.

Той не попада в плановете на старши треньора Диего Кока за новия сезон, но шефовете на Тигрес не желаят да го продават, а по-скоро ще търсят отбор, на който да го преотстъпят.

В Тигрес смятат, че Кайседо може да развие своя потенциал в руското първенство и след това да търсят по-висока трансферна сума за правата му.

Вижте коя е новата трансферна цел на Лудогорец, която ЦСКА не успя да си уреди!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички