Жорди Кайседо с едно едиствено желание при трансфер, от Тигрес са му дали "зелена светлина"


Жорди Кайседо с едно едиствено желание при трансфер, от Тигрес са му дали "зелена светлина"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

10619 0

Бившият футболист на ЦСКА - Жорди Кайседо, днес навърши 25 години, а в медиите продължават да спекулират за бъдещето му, след като изглежда няма вариант да продължи периода си в Тигрес. 

Той се присъедини към мексиканския тим през лятото след скандали на "Българска армия", но настоящия му клуб съжалява за сделката и от известно време работи по това да се раздели с нападателя. 

Еквадорецът също изглежда е приел, че няма да продължи при "тигрите", но има и едно единствено желание при евентуален трансфер, съобщават медиите в Мексико. 

Оказва се, че стрелецът иска силно да се завърне в Европа още през зимния трансферен прозорец. Нападателят няма никакво желание да бъде даван под наем в друг тим от Мексико или където и да било в Латинска Америка.

Междувременно зад Океана се заговори и за евентуален трансфер в Лудогорец, каквито българския шампион бе осъществил по подобен начин с Антон Недялков и Кирил Десподов, както и други "по-прежалими" играчи за "червените" фенове.

Според 90min, новият треньор на "златисто-сините" - Диего Кока, е дал „зелена светлина“ на южноамериканеца да си търси нов клуб, тъй като няма да разчита на него.

Вижте какво написаха днес от ЦСКА по адрес на Кайседо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички