Убиецът на Ферарио Спасов няма и ден трудов стаж, готви се да избяга в Англия?


Убиецът на Ферарио Спасов няма и ден трудов стаж, готви се да избяга в Англия?
Снимка: БГНЕС

5143 0

Готви ли се убиецът на легендата Ферарио Спасов да избяга далеч от разследването, питат се в град Лясковец. Оказва се, че в последно време 24-годишният Начо Пантелеев не е засичан в малкия град и местните започват да спекулират, пише "24 часа". 

Къде се намира Начо

Припомняме ви, че след едно денонощие в ареста - убиецът бе пуснат на свобода с най-леката мярка "подписка". Тя обаче не изисква той всеки ден да се подписва и от него няма и следа, след като ходи в Областната дирекция на МВР във Велико Търново два пъти след трагедията. 

Първият път той върна книжката, а след това даде обяснения по своя воля. След това Начо изчезва и започват съмненията в Лясковец, че обвиняемият е заминал за предградията на Лондон, където живее майка му Гина. 

Защо се крие убиецът

Към момента източници успокояват, че той се е покрил в южен български град, а версията на адвоката му Венцислав Фоти е, че убиецът бил заплашван и се страхува за семейството си.

От изданието добавят, че 24-годишният наследник на заможния джебчийски клан Манджите няма и ден трудов стаж, а возилото, с което блъска и убива Спасов, е оценено на повече от 100 хил. евро. 

Вижте кой стадион кръщават в памет на Ферарио Спасов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички