Прокуратурата се задейства! Забрани на убиеца на Ферарио Спасов да напуска страната


Прокуратурата се задейства! Забрани на убиеца на Ферарио Спасов да напуска страната

2638 0

Прокуратурата в крайна сметка се задейства спрямо обвинения за смъртта на Ферарио Спасов шофьор Начо Пантелеев от Лясковец. Шофьорската му книжка е отнета, а държавното обвинение му забрани да напуска и страната, предаде „Нова телевизия“.

Той и адвокатът му Венцислав Фоти бяха привикани в областната дирекция на МВР във Велико Търново. Там решенията на прокуратурата са сведени до обвиняемия. 

Току-що бяха връчени две постановления. Едното е забрана да напуска България, с второто му се отнема свидетелството, тъй като има обвинение за смърт по непредпазливост. С днешна дата са двете постановления”, заяви Венцислав Фоти, който е защитник на обвиняемия.

Лично главният прокурор Борислав Сарафов се зае със случая и привика колегата си от Велико Търново Йордан Кожухаров, който пусна от ареста Пантелеев с леката мярка подписка.

По делото няма експертиза и скоростта не може да бъде определена. На този етап. Преди да излезе експертиза, ние не можем да обвържем това нарушение със скоростта, с която се е движила колата. Дори не можем да кажем коя е била тя”, каза прокурор Кожухаров, който първоначално наложи най-леката мярка „подписка“ срещу Пантелеев.

Въпреки че се води с чисто съдебно минало Пантелеев е подсъдим по дело за притежание на наркотици.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Не си спомнял как се случило: Убиецът на Феро с пролуки в паметта - обвинен е и за наркотици

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички