Скъпи приятели! Михаил Мадански разказа през сълзи последния си разговор със загиналия Ферарио Спасов


Скъпи приятели! Михаил Мадански разказа през сълзи последния си разговор със загиналия Ферарио Спасов

5529 0

Михаил Мадански работи почти неотлъчно със загиналия трагично Ферарио Спасов през последните 2 десетилетия. Той бе асистент на Феро и в ЦСКА през 2004 година. В Монтана пък  бяха тандем като треньор и спортен директор.

"Много добър човек, на никого лошо не е направил", бяха първите думи на Михаил Мадански пред „Мач Телеграф“ по адрес на своя скъп приятел след неговата кончина.

"Спокоен, възпитан. Дори и в съблекалнята пред футболистите. Бяхме много близки. За последно му бях спортен директор в Монтана. Разбрах, за съжаление, какво се е случило едва днес (б.р. вчера) сутринта. Още бях сънен, когато ми се обади Иво Тренчев, за да ми съобщи какво е станало. Голяма трагедия и голяма загуба за всички, които го познаваха. За българския футбол", продължи той.

"Знаете, че преживя инфаркт. И всички му казвахме да изостави треньорската професия. И в крайна сметка се случи. Стана спортен директор в Дунав Лом. Обади ми се наскоро. И обяви, че сме били прави: "Вече се къпя два пъти по-малко, защото не участвам в тренировките, а освен това имам повече време да ловя риба". Това му бе страстта. Каза да не купувам риба за Никулден. Щял да ми налови...", разказа през сълзи Мадански.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Прокуратурата се задейства – ето какъв удар нанесе на убиеца на Ферарио Спасов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички