Разочароващо: Много близък до Лео Меси каза в кой клуб ще прекрати кариерата си


Разочароващо: Много близък до Лео Меси каза в кой клуб ще прекрати кариерата си
Снимка: GettyImages Колаж: Sporlive.bg

2501 0

Един от най-близките хора в обкръжението на Лео Меси - неговият биограф Гилем Балаге, сподели къде, според него, легендарният аржентинец ще прекрати знаменитата си кариера.

Решението е взето?

Разочароващо за голяма част от футболните фенове, Балаге прогнозира, че голмайсторът няма да се завърне в своя любим Барселона. Вместо това, той ще прекрати кариерата си в настоящия си клуб Интер Маями.

36-годишният бивш ас на ПСЖ смени парижани с "чаплите" през лятото. Той имаше сериозна възможност отново да облече фланелката на каталунците, но изненадващо избра да се насочи към САЩ.

Той има договор с Интер Маями до зимата на 2025-а година. Мнозина все още вярват, че той ще се завърне на "Камп Ноу". Други пък, че ще се насочи към родния си клуб Нюелс Олд Бойс. Не по същия начин обаче смята Балаге.

Какво каза той?

"Да, казвам го, защото сега това се забелязва. Той трябва да осигури на семейството си комфорт и щастие и ще го направи. Ще се върне в Барселона в даден етап, но Интер Маями ще бъде последният му клуб. Убеден съм в това", заяви биографът на Меси в "The Debrief podcast". 

А кога отново ще видим в действие аржентинеца за "чаплите"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички