Лионел Меси показа осмата си "Златна топка" на САЩ, но на терена остана 0 (ВИДЕО)


Лионел Меси показа осмата си "Златна топка" на САЩ, но на терена остана 0 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5010 0

През изминалата нощ отборът на Интер Маями допусна домакинска загуба с 1:2 от Ню Йорк Сити в приятелски двубой, който се проведе на "DRV PNK Stadium".

На специална церемония преди първия съдийски сигнал, Лионел Меси показа на феновете в САЩ спечелената от него съвсем наскоро осма "Златна топка", а след това държа кратка реч.

Нулева вечер за Меси на терена

Тата Мартино пусна аржентинеца като титуляр, като пълни 90 минути изиграха и бившите му съотборници в Барселона - Серхио Бускетс и Жорди Алба.

В 10' Лео бе близо до гола, шутирайки към долния десен ъгъл на Матю Фрийз, но стражът на Ню Йорк се отчете с добра намеса. В заключителните минути на първото полувреме гостите откриха резултата чрез бразилеца Талеш Магино.

120 секунди след началото на втората част Хулиан Фернандес покачи на 2:0 с премерен удар с левия крак в горния десен ъгъл на Дрейк Календър. В 50' изстрел на Меси с левия крак премина на сантиметри встрани от целта.

Почетното попадение за Интер Маями за крайното 1:2 падна в 81-вата минута, а негов автор бе Роби Робинсън. Асистенцията пък бе дело на Серхио Бускетс.

Пълен репортаж:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички