Строги закони в ПСЖ, откакто Енрике е в клуба: Праща шпиони и не се свени да гони звезди


Строги закони в ПСЖ, откакто Енрике е в клуба: Праща шпиони и не се свени да гони звезди
Снимка: Guliver/GettyImages

1823 0

Луис Енрике е поредният треньор, който акостира в ПСЖ с големи очаквания, но тепърва ще стане ясно дали ще постигне нещо по-значимо от предшествениците си. 

В днешния си брой авторитетното издание L'Equipe разкрива, че испанският специалист въвел строги правила след пристигането си на "Парк де Пренс" през лятото. Той е искал възпитаниците му да бъдат в оптимално физическо състояние и ги държал под стриктен контрол. 

Кои звезди са пострадали

Оказва се, че Енрике бил готов да се раздели със звездите, които водят неправилен начин на живот, според неговите разбирания. Не е изключено сред тези футболисти да са Марко Верати и Неймар, които поеха към Близкия Изток след изминалия сезон. 

От вестника допълват, че Енрике и италианецът имали разговор в предсезонната подготовка, в който треньорът заявил, че няма да пусне в игра футболиста, докато не постигне оптималните си килограми. 

Верати се превърна в абсолютна легенда

Вманиачен ли е Енрике по контрола

Още след пристигането си Енрике ангажирал човек, който да следи социалните мрежи на футболистите и обикалял нощните клубове в Париж, за да знае какво се случва с тях.

Едно от условията на испанеца, според което пускал и най-големите звезди в игра, било те да са отпочинали преди мач и да не са били ангажирани с партита, пътувания или някои вредни навици. 

Ето къде да гледате тази вечер Борусия Дортмунд - ПСЖ НА ЖИВО по ТВ!

Още: Със собствена и малко чужда помощ: Как Милан може да спаси сезона си в Европа?

Бъркотия в "групата на смъртта" в Шампионска лига: Всеки има шанс - само "аутсайдерът" е сигурен за елиминациите

Знаете ли: Колко отбора са излизали с "6 от 6" от груповата фаза на Шампионска лига? Реал Мадрид и Байерн Мюнхен са го правили по 3 пъти

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички