Страшен скандал заради Михаел Шумахер, неизвестен предложил негова актуална снимка за милиони


Страшен скандал заради Михаел Шумахер, неизвестен предложил негова актуална снимка за милиони
Снимка: Getty Images/Guliver

12563 0

Малцина са хората, запознати с актуалното състояние на Михаел Шумахер в последните години. Легендарният пилот от Формула 1 е скрит от семейството си след инцидента по време на ски ваканция във френския курорт Мерибел на 29 декември 2013 г.

Оттогава само строго определен кръг от хора има достъп до седемкратния световен шампион. Един от тях е бил на крачка да предостави на света доказателства за това какво в момента представлява 53-годишният германец.

При една от последните си визити си в дома на Шумахер край езерото Женева в Швейцария, посетителят е направил снимки. След това е опитал да ги продаде на медиите, търсейки за всяка една от тях по 1 милион паунда. Това обаче предизвиква скандал, който по бързата процедура стига до съда.

Таблоидите на Стария kонтинент са се свързали със семейството на Шуми, което да потвърди, че наистина съществуват такава снимки. Това води до реакция на Корина – съпругата на Михаел, която се сдобива с експресно съдебно решение, възпиращо разпространението на фотографията. Тя прави опит да разбере кой от имащите достъп до съпруга ѝ е направил фотографиите.

Прокуратурата в германския град Офенбург потвърждава, че е разгледано дело по случай, в който неизвестен човек е направил тайни снимки на Михаел Шумахер и е опитал да ги продаде за изключително големи суми. Пред съда голяма европейска медийна компания е признала, че е получила оферта за снимките, но никога не е виждала доказателства за тяхното съществуване.

Вижте още: Гласовете на Корина и децата карали Шумахер да плаче неутешимо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички