Гласовете на Корина и децата карали Михаел Шумахер да плаче неутешимо


Гласовете на Корина и децата карали Михаел Шумахер да плаче неутешимо
Снимка: Getty

43855 0

Михаел Шумахер плачел неутешимо, когато чуе познати звуци и гласове или пък гледа красивата природа около дома си на Женевското езеро, пише британският Mirror.

За състоянието на легендата на Формула 1 се знае малко, тъй като семейството му държи всичко около Шумахер да бъде поверително. Още от инцидента в края на 2013 г. съпругата му Корина предпочита да пази информацията за здравословното състояние на съпруга си само за близки роднини и приятели.

Това означава, че рядко се оповестява публично нова информация. Но през 2015 г. италианският вестник Corriere della Sera съобщи сърцераздирателната новина, че седемкратният световен шампион става емоционален, когато чуе нещо познато.

Михаел Шумахер плачел, когато чуе познат звук

"Шуми плаче. И понякога мистериозно", писа тогава репортерът Джорджо Терузи. "Той плаче, когато чува децата си, гласа на жена си, кучетата си. В тишината на тази стая една сълза се стича по слабото му лице с познат звук. Има живот, затворен в капка – има силата на човек, който е развълнуван и това развълнува всеки от нас."

А през 2018 г. френското списание Match цитира "близък роднина" на Шумахер, който разкрива, че Шумахер става емоционален, когато се наслаждава на зашеметяващи гледки в близост до дома си. „Когато го поставите в инвалидната му количка с лице към красивата панорама на планините с изглед към езерото, Михаел понякога плаче“, казва близкият на Шумахер, който остава неназован от списанието.

До ден днешен Шумахер остава много далеч от общественото внимание. За него се грижат неговата грижовна жена Корина и екип от медицински сестри в дома им. Близкият приятел Жан Тод е редовен посетител и се опитва да се отбие поне два пъти месечно.

За последно Жан Тод разкри, че гледа Формула 1 заедно с Михаел Шумахер в дома му.

Междувременно съпругата на Шумахер направи признание през сълзи, че Михаел е различен след събуждането от комата.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички