Страница на Реал Мадрид "избухна": Бензема в понеделник отива за "Златната топка"


Страница на Реал Мадрид "избухна": Бензема в понеделник отива за "Златната топка"
Снимка: Getty Images

2230 0

Около 48 часа остават до поредното връчване на най-ценното индивидуално отличие в света на футбола - "Златната топка", която от 1956 г. се връчва на най-добрия футболист за съответната година, а наскоро променено само до конкретен сезон. 

Тазгодишното събитие на "Франс Футбол" ще се проведе на 17-и октомври в Париж, а отдавна се спекулира с името на печелившия, предвид сезона, който направи каращият "втора младост" - Карим Бензема.

Съобщенията в Мадрид:

Именно френският национал е определян от мнозина специалисти, като играчът с най-голяма вероятност за успех, но в Мадрид побързаха тотално да го обявят за големия победител.

Това стори туитър профила "Madrid Zone", който се ползва с голямо доверие от привържениците на "кралския клуб", като само последвалите го наброяват над 423 000 души. По-рано от страницата излязоха с информацията, че Бензема първо ще тренира в понеделник, а след това ще лети за Париж, "за да си получи" "Златната топка". 

"Извънредно: Бензема ще пътува след тренировката в понеделник, за да получи своята "Златна топка", написаха от Мadrid Zone, позовавайки се на местната журналистка от "Tiempo de Juego" - Аранча Родригес.

Какво постигна Бензема през миналия сезон:

Опитният нападател, на който му предстои и участие на Мондиал 2022 през месеците ноември и ноември, съумя да спечели през каледарната година Ла Лига и Шампионската лига с Реал Мадрид, а междувременно стана и голмайстор на двете надпревари.

Вижте кои се очертава да пропуснат Ел Класико от Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички