След драмите на семейство Погба: Прокуратурата във Франция започна разследване


След драмите на семейство Погба: Прокуратурата във Франция започна разследване
Снимка: Getty Images

2831 0

Френската прокуратура започна разследване, след като Пол Погба заяви, че е бил обект на изнудване от организирана престъпна група, в която е бил и брат му Матиас. Първоначалната жалба на халфа на Ювентус е подадена на 16 юли до прокуратурата в Торино.

След предварителното разследване миналия месец, сега прокуратурата в Париж откри официално разследване. Прокурор Лор Бекуо съобщи, че ще бъдат прегледани обвиненията "за изнудване от въоръжена банда, отвличане и участие в престъпна конспирация." 

Миналата неделя Погба публикува съобщение до медиите, в което изложи обвиненият си. По-рано брат му Матиас пусна видео в социалните мрежи, в което заплаши, че ще направи "големи разкрития" и ще даде "експлозивни информация" за бившия футболист на Манчестър Юнайтед.

Погба заяви, че брат му и негови приятели са му искали 13 млн. евро за "услуги" и са го затворили в апартамент, като са насочили оръжие към него. Те го обвинили, че ги е забравил, след като е станал известен. Брат му Матиас пък го обвинява в това, че е използвал шамани и е направил черна магия на Килиан Мбапе.

В съобщението на френската прокуратура се казва, че предварителното разследване е показало, че има основания за откриването на официален случай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички