Саша Везенков предизвика фурор по родните футболни терени (СНИМКИ)


Саша Везенков предизвика фурор по родните футболни терени (СНИМКИ)
Снимка: basketball.bg

3412 0

Голямата звезда на българския спорт в последно време - Александър Везенков, предизвика фурор в родината си. Това се случи два дена, след като стана ясно, че е приел страхотната оферта на Сакраменто Кингс за бъдеще зад Океана. 

В понеделник се сбъднаха очакванията на националния селекционер Росен Барчовски и Саша посети лагера на "трикольорите" в Правец. Той обаче се отби и през контролата на Ботев Враца срещу кипърския гранд АПОЕЛ Никозия в района. 

Вълнението от българина

Очаквано чуждестранният тим спечели проверката с 3:0, но всъщност присъствието на страхотния баскетболист се превърна в голямото събитие около футболния двубой.

Това си пролича и от отношението на част от победителите, които държаха да се снимат с Везенков след края на двубоя. Той не отказа, а от клуба се похвалиха с присъствието на българина:

"Специален гост на приятелската среща на отбора ни днес. НБА играчът Саша Везенков, бивш баскетболист на АПОЕЛ, беше в Правец и изгледа контролата с Ботев Враца", написаха кипърците.

Вижте дали Александър Везенков ще продължи с националния отбор на България! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички