Гуардиола заяви, че винаги ще е провал в Манчестър Сити и причината е... Джулия Робъртс


Гуардиола заяви, че винаги ще е провал в Манчестър Сити и причината е... Джулия Робъртс
Снимка: Getty Images

2915 0

Хосеп Гуардиола намери интересен начин да се пошегува като заяви, че винаги ще бъде провал в Манчестър Сити, дори и да донесе три поредни трофея от Шампионска лига. А причината е, защото неговият отбор е пренебрегнат от дългогодишния му идол Джулия Робъртс.

Мениджърът беше в приповдигнато настроение по време на странната и забавна пресконференция във вторник, след като неговият отбор Сити разби РБ Лайпциг със 7:0. 

"Провалът" за Гуардиола в Манчестър Сити и ролята на Джулия Робъртс

Гуардиола разкри, че Робъртс е един от тримата му идоли, заедно с голф легендата Тайгър Уудс и великия велик от НБА за всички времена Майкъл Джордан. И впоследствие заяви, че винаги ще бъде провал в Сити, тъй като холивудската звезда избра да посети "Олд Трафорд", а не "Етихад", когато тя пътува до Англия през 2016 г.

"Аз съм провал в Шампионската лига. Ако спечеля Шампионска лига три пъти поред, ще бъда провал. Имам трима идола в живота си. Майкъл Джордан, Тайгър Уудс и Джулия Робъртс.

Преди години Джулия Робъртс дойде в Манчестър - не през 90-те, когато сър Алекс Фъргюсън печелеше титли и титли, и титли. Тя дойде в периода, когато бяхме по-добри от Юнайтед, през тези четири или пет години, нали? И тя отиде да посети Ман Юнайтед. Тя не дойде да ни види. Ето защо дори и да спечеля Шампионска лига, това няма да се сравни с факта, че Джулия Робъртс дойде в Манчестър, а не дойде да ни види", заяви мениджърът. Съвсем наскоро Гуардиола заяви, че за неговите успехи в Сити ще се съди именно по Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички