Пулев няма време за губене!


Пулев няма време за губене!
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

734 0

Най-добрият ни представител на полутежка категория в професионалния бокс - Тервел Пулев, няма търпение да се качи отново на ринга и беше категоричен, че няма време за губене и иска да продължи да трупа мачове зад гърба си, за да изпълни голямата си цел - да спечели една от световните титли в дивизията. 

Засега няма яснота относно следващия му дуел, но вече се водят преговори и се очаква това да е съвсем скоро. След като през 2020 той изобщо не се качи на ринга, сега Пулев бърза да натрупа форма и иска да изиграе максимален брой мачове. 

"Не мога да кажа още за следващия мач, не е уточнено, ако знам със сигурност, ще го обявим, но трябва да е скоро, нямам много време, на 38 години нямам време да излизам от форма, така че трябва да е в най-скоро време", сподели Тервел Пулев при завръщането си в България след победата над Викапита Мероро от Намибия в мача им в полутежка категория, който се проведе в Дар ес Салаам, Танзания.

По-малкият от братята Пулеви записа 16-та поредна победа на професионалния ринг и сподели, че следващата му среща ще е съвсем скоро. "Ранкингът ми дава ми право да съм доброволен претендент, ако ние преценим, но по-важно е какво ние смятаме, какво е моето моментно ниво. Има време и ще са нужни още няколко мача, за да може аз да покажа по-добро ниво и по-добра форма. Не мога да кажа още за следващия мач, не е уточнено, ако знам със сигурност, ще го обявим, но трябва да е скоро, нямам много време, на 38 години нямам време да излизам от форма, така че трябва да е в най-скоро време", каза още той.

Както е известно, Тервел е с 16 победи на професионалния ринг и вече влезе в топ 10 на световната ранглиста, което го доближава до заветната цел - двубой за световна титла. Другата добра новина е, че неговият брат - Кубрат Пулев, също ще се завърне на ринга съвсем скоро

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


От двете страни на "Ел Класико": Кой влюби в себе си и Реал Мадрид, и Барселона

"Ел Класико" за пореден път ще прикове вниманието на милиони зрители по света. Немалко футболисти познават...

Реклама

Най-четени новини


виж всички