Пиърс Морган с ужасяващи коментари по посока на поп иконата Мадона


Пиърс Морган с ужасяващи коментари по посока на поп иконата Мадона
Снимка: Getty Images

1823 0

Пиърс Морган, известен от скоро като "журналистът на Кристиано Роналдо", отново си навлече ужасяващи критики към себе си. Този път той си позволи да коментира външния вид на поп иконата Мадона. Повод за това бе начина, по който 60-годишната изпълнителка изглеждаше на наградите "Грами". 

57-годишният Морган нарече поп легендата "гореща бъркотия", като критикува решението й да направи световно турне с най-големите хитове, за да отбележи 40 години от издаването на емблематичния ѝ едноименен албум.

" Мисля, че Мадона се превърна в най-голямото фиаско, предизвикващо страх в световното развлечение." , написа журналистът в Туитър за предстоящото свое шоу, в което той стигна дори по-далеч. 

По време на епизода той продължи да казва, че Мадона "трябва да бъде изгонена на пасище" и трябва да се откаже "да се опитва да изглежда по-предизвикателна, когато си на 60 години."

На предизвикателство от гостите си защо възрастта й трябва да има значение, той отговори, че показването на тялото трябва да е позволено само ако сте млади. Когато беше притиснат защо се чувства така, той не предложи окончателен отговор и вместо това продължи да настоява, че нещата трябва да бъдат точно така.

Той също така показа поредица от провокативни снимки, които Мадона сподели в социалните медии, включително една от нея, лежаща под легло, показваща разголеното й дупе. Морган каза, че певицата е достигнала дъното и трябва да направи предстоящото си турне в люлеещ се стол.

А ето какъв шокиращ коментар направи Морган по повод вируса, който застигна Франция преди финала на Световното първенство по футбол в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички