Пике е в шок, ще съди Шакира заради последната ѝ песен (ВИДЕО)


Пике е в шок, ще съди Шакира заради последната ѝ песен (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5739 0

През тази седмица Шакира отново нашумя, като пусна видеото към песента "Acrostico", придружена от децата си Милан и Саша. Във видеоклипа, който очевидно е записан в къщата, в която са живели в Барселона, няколко дни преди да се преместят в Маями, се вижда как децата пеят заедно с майка си и ѝ акомпанират на пиано.

За песента Шакира сподели в социалните си мрежи, че Милан е направил първите си стъпки в композирането, а Саша се е посветил на усъвършенстване на пианото. Песента получи много добри отзиви, от емоционалното видео до музикалното изпълнение на Милан и Саша, които бяха похвалени. Но има някой, който явно не е никак доволен от тази ситуация и това е не друг, а Жерар Пике.

Пике е в шок от появата на децата си във видеото на Шакира

Вестник "20 minutes: взема изявления, направени от журналистката Лорена Васкес в "Y ahora Sonsoles", в които тя посочва, че бившият играч на Барселона е разбрал, че децата му са във видеото на майка му, "когато то е видяло бял свят". 45-годишната поп икона направи премиера на видеото към баладата на 15 май, като сюжетът в него отново е раздялата ѝ с Пике и как децата ѝ помагат да се справи с болката.

"Той не знаеше, нито е поискано разрешение и изглежда, че и децата му не му казали“, обясни Васкес. Гневът на Пике, че не е бил информиран за участието на децата му във видеото пред останалия свят, е толкова голям, че той вече се е обърнал към адвокатите си, за да види какво може да се направи.

"Той е в шок. Говорил е с адвоката си, за да види какво може да се направи по въпроса", каза от своя страна Мариса Мартин Бласкес. Докато в предаването "Ya es mediodia" те се свързаха с близкия кръг на Пике и казаха, че "Това ще отбележи преди и след между тях".

Наскоро певицата спечели наградата "Жена на годината" на Billboard на събитието "Латиноамерикански жени в музиката". Там Шакира отново говори индиректно за Жерар Пике и как е била засегната от неговата изневяра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички