"От еуфория към концентрация и с настроение за ЦСКА", в Сепси мислят за всичко


"От еуфория към концентрация и с настроение за ЦСКА", в Сепси мислят за всичко
Снимка: Ivan S. Ivanov

3413 0

Старши треньорът на Сепси - Ливиу Чоботариу, даде пресконференция преди гостуването на Динамо Букурещ от елита на Румъния. Двубоят се явява между елиминационните срещи с ЦСКА от Лига на конференциите и е насрочен за понеделник от 21:30 часа. 

Северняците вече се наложиха при визитата си в София с 2:0, а сега специалистът иска успех и в шампионата. Той отличи като цели класиране в горната половина на таблицата и максимално достигане в Европа. 

Чоботариу обясни, че успех над местния колос би означавал, че възпитаниците му ще влязат с настроение и в реванша с ЦСКА, който би бил от огромно значение за международните амбиции на клуба.

Мнението на специалиста

"Наистина се нуждаем от трите точки. Искаме да изглеждаме добре както в шампионата, така и в Лига на конференциите. Нямахме много време за подготовка, защото вчера се върнахме от София.

Трябва да възстановим физически играчите, които играха срещу ЦСКА. Искаме да останем в горната половина на класирането и всеки мач е важен за нас, имаме нужда от точки. Искаме втора поредна победа, защото би се отразило идеално за морала на футболистите, ако се представим добре и в първенството. Така ще влезем в добро насроение срещу ЦСКА. 

Справяме се добре по отношение на морала на играчите. Говорих с момчетата. Ясно е, че ще трябва да преминем от едно състояние в друго - от еуфория към концентрация за следващия мач. Но аз нямам никакъв проблем, защото играчите са много добре и са наясно, че всеки официален мач е важен за нас. Имаме някои проблеми", призна специалиста преди визитата на Динамо Букурещ. 

Вижте поредния залп на боса на Сепси към ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички