Наред с всички проблеми: Защитник на ЦСКА е под въпрос за реванша със Сепси


Наред с всички проблеми: Защитник на ЦСКА е под въпрос за реванша със Сепси
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3028 0

ЦСКА загуби у дома с 0:2 от Сепси в първия двубой от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите и задачата за реванша е изключително тежка. Това доведе и до сътресения в клуба и до раздяла с наставника Саша Илич, която обаче все още не е потвърдена от "червените".

Защитник ще е под въпрос до последно за реванша

Освен всички проблеми, за реванша под въпрос е защитникът Мено Кох, пише "Тема спорт". Той получи аркада при загубата с 0:2 от румънците, но стисна зъби и остана на терена до края на срещата с превързана глава. Нидерландецът обаче пропусна вчерашното възстановителното занимание на армейците. Почти сигурно аут за срещата е и Амос Юга, който получи контузия в шампионатния двубой с Крумовград.

На линия за гостуването в "Сфънту Георге" пък ще е Данило Асприля. Той пропусна сблъсъка в четвъртък заради червен картон, получен през 2021 г. с екипа на Апоел Беер Шева.

В домакинството на Сепси дебют в евротурнирите записаха летните попълнения Браян Кордоба, Матиас Фаетон, Сейни Санянг и Майкъл Естрада, както и привлечените през миналата година след отпадането от Базел Марселино Кареасо и Жираир Шагоян. Именно и едно от въпросните имена се спряга като причина за възникнал конфликт между ЦСКА и Илич, довел до раздялата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички