ВИДЕО на SportLive: Защо Сепси заплаши ЦСКА с УЕФА?


ВИДЕО на SportLive: Защо Сепси заплаши ЦСКА с УЕФА?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

9964 0

ЦСКА изживя кошмарна четвъртък вечер, след като загуби насред София от румънския Сепси с 0:2. Двубоят бе част от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите и възпитаниците на Саша Илич до голяма степен изгубиха шансове за класиране напред. 

Пред "червените" предстои реванш в идния четвъртък, който ще се проведе в скромния румънски град Сфънту Георге, откъдето всъщност е съперникът на родния тим. Там обаче родните запалянковци няма да бъдат посрещнати много гостоприемно след вчерашната вечер. 

Пререканията между феновете

Още на "Българска армия" се стигна до леко напрежение между домакинските фенове в сектор "А" и тези на съперника, настанени в близост до тях. 

Трябва да се отбележи, че скандиранията на родните фенове към тези на съперника, които бяха на етническа основа, всъщност бяха провокирани именно от запалянковците на Сепси. При 0:1 за известно време имаше затишие на "Армията", като румънците използваха момента и агитката избухна по адрес на българите, засне репортер на SportLive.bg.


Video edited on Kapwing

Проблеми с боса на румънците

Междувременно бурната радост на собственика на Сепси - Ласло Диосеги, му докара проблеми във ВИП ложата. Той бе във възторг при попаденията на тима му и не скри емоциите си на метри от феновете на ЦСКА. 

Това вбеси родните запалянковци и те го обстреляха с всевъзможни предмети, а в един момент се стигна и до размяна на реплики между двете страни.

В крайна сметка ръководството на победителите успя да напусне стадиона след края на двубоя без допълнителни ексцесии. Диосеги пък спомена пред румънските медии, че УЕФА трябва да вземе отношение по случаите с напрежението. 

Вижте как бе посрещнат Иван Турицов преди ЦСКА - Сепси!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички