Босът на Сепси с мощен залп: ЦСКА с двоен бюджет, но няма нашето сърце


Босът на Сепси с мощен залп: ЦСКА с двоен бюджет, но няма нашето сърце
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4196 0

Собственикът на Сепси - Ласло Диосеги, отново се изказа без да скромничи по адрес на играчите в клуба. Те се наложиха с 2:0 при визитата си на ЦСКА във втория предварителен кръг на Лига на конференциите и вярват, че ще елиминират "червените".

Реваншът в Сфънту Георге е в четвъртък (03.08.) и ще може да проследите всичко най-интересно около него НА ЖИВО със SportLive.bg!

Диосеги, който подбуди напрежение на "Армията" с бурната си радост, е категоричен, че клубът му е надиграл тотално съперника в България. Единствено е контролирал кълбото по-малко, но той подчерта реализираните попадения и създадените възможности.

Коментарът на Диосеги

"Спечелихме с 2:0 и това е много важно. Мисля, че всички любители на футбола в Румъния могат да се гордеят със Сепси. Ако погледнем първия двубой - мисля, че превъзхождахме. В притежанието на топката не, но в положенията за гол - да.

Имаха две големи грешки и създадохме 3-4 големи възможности. Ние сме семейство и мога да кажа, че желанието за победа е по-важно от парите. Бюджетът им е двойно по-голям, но нямат нашето сърце.

Ние струваме около 7,5 милиона, а те са около 16 милиона. Така парите не винаги имат значение. Гордея се с моите играчи и нашия щаб, защото днес се видя, че надминахме ЦСКА. Имам предвид най-вече желанието за победа, но и тактически", категоричен е босът.

В допълнение Диосеги коментира пред Orange Sport и предстоящия реванш в северната ни съседка: "Всичко може да се случи, но аз съм уверен, че ще имаме пълен стадион - привържениците ще дойдат. Мисля, че можем да стигнем по-далеч и да донесем точки на Румъния".

Вижте бесния коментар на Животното след назначението на Ел Маестро в ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички