Още една звездна раздяла покосява света: Том Брейди и Жизел Бюндхен пред развод?


Още една звездна раздяла покосява света: Том Брейди и Жизел Бюндхен пред развод?
Снимка: Getty Images/Guliver

3886 0

Легендата на американския футбол и НФЛ - Том Брейди, и неговата съпруга - бразилският супермодел Жизел Бюндхен са пред развод, съобщава изданието "Page Six".

Според информацията двете популярни личности са имали семейна свада в дома си Тампа, където Том Брейди се подвизава за местния тим от Националната футболна лига (НФЛ) - Бъканиърс.

"Жизел не е останала никак доволна от факта, че Том Брейди е отказал да прекрати кариерата си по-рано през тази година. Тя иска той да прекарва повече време с децата си и да бъде сред семейството", съобщава човек от "Page Six".

Самият Том Брейди шокира спортния свят, след като обяви, че се пенсионира в началото на 2022 година. Само месец по-късно обаче той промени решението си и заяви, че ще се завърне на терена. Това изглежда никак не се е харесало на бразилската красавица, която му е спретнала сериозен скандал. 

Има информация, че Бюндхен дори веднага е напуснала имението след свадата с Брейди, оставяйки го сам с трите им деца. Предстои да разберем обаче дали една от любимите двойки отвъд Океана ще се разведе, или ще изглади отношенията си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Неустоимото изкушение на Артур от Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички