ВИДЕО: Тайсън Фюри с брутален нокаут! Приспа популярен кечист и спретна истинско шоу в Кардиф


ВИДЕО: Тайсън Фюри с брутален нокаут! Приспа популярен кечист и спретна истинско шоу в Кардиф
Снимка: Getty Images

56941 0

Е, освен невероятните си боксови умения страшилището в тежка категория на световния бокс - Тайсън Фюри, отлично знае и как да се забавлява и да бъде центъра на вниманието. Британецът стана част от атракцията на събитието "Clash at the Castle" на световната федерация по кеч (WWE), което се проведе в Кардиф на "Принсипалити Стейдиъм".

По време на главното събитие - битката за поясите на световната федерация между Роман Рейнс и Дрю Макинтайър, се появи изгряващата звезда на WWE - Остин Тиъри, който има правото, благодарение на "договора в куфарчето", който спечели по-рано през годината да предизвика шампиона Рейнс, където и когато поиска. 

Точно тогава обаче Тайсън Фюри се намеси и осуети плановете на амбициозния кечист с брутално кроше, което го повали право на земята, а младият боец така и не успя да се изправи. Публиката стана на крака и шумно аплодира Циганския крал, който направи така, че зрелището между Рейнс и Макинтайър да продължи с пълна сила, без да се намесва в него трети кечист. 

В крайна сметка шотландецът Макинтайър бе победен от Рейнс, но след края на мача първият и Тайсън Фюри спретнаха истинско шоу на ринга, хващайки микрофона и пеейки емблематичната за Циганския крал песен на Дон Маклийн - "American Pie".

Тук може да се насладите на бруталния нокаут:

ВИЖТЕ ОЩЕ: Колко пари иска Тайсън Фюри за евентуален двубой с Олександър Усик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички