"Още една нощ заедно": Дъщерите на Пеле го показаха от болничната стая (СНИМКА)


"Още една нощ заедно": Дъщерите на Пеле го показаха от болничната стая (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

22540 0

Кели Кристина Насименто, една от дъщерите на Пеле, публикува снимка на бразилската легенда с рак на болничното му легло в Сао Пауло снощи, с надпис "още една нощ заедно".

Все още сме тук, в борбата и във вярата. Още една нощ заедно“, написа тя до снимката, публикувана в Instagram около 23:00 ч. местно време, на която тя прегръща 82-годишния си прикован към леглото баща, от които само едната страна на лицето се вижда.

В сряда болницата "Алберт Айнщайн", където е единственият носител на три световни купи, обяви, че неговият рак на дебелото черво "прогресира" и че той се нуждае от "по-големи грижи за лечение на бъбречна недостатъчност и сърдечна недостатъчност". Няколко минути преди публикуването на това съобщение за пресата, две от дъщерите на Пеле, Кели Насименто и Флавия Арантес, обявиха в своите акаунти в Instagram, че баща им ще прекара Коледа в болницата.

Човекът, който мнозина смятат за най-великия футболист на всички времена, получи много съобщения за подкрепа след хоспитализацията си, по-специално от френската звезда Килиан Мбапе, който призова да се „молим за краля“.

Пеле беше приет в болница на 29 ноември за преоценка на лечението му с химиотерапия, след като беше открит тумор на дебелото черво през септември 2021 г.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички