Още един "последен танц": Меси и Роналдо отново се изправят един срещу друг?


Още един "последен танц": Меси и Роналдо отново се изправят един срещу друг?
Снимка: Gulliver/GettyImages

4643 0

След като милиони мислеха, че двубоят между ПСЖ и звездите на Саудитска Арабия в началото на годината може да е бил последен между легендите Лионел Меси и Кристиано Роналдо - то нова възможност е на хоризонта. 

В сряда вечер арабският журналист Али Алабдалах ексклузивно разкри, че глобална маркетингова компания ще се опита да организира приятелски двубой между настоящите отбори на легендите. 

Пътувания и двубои

Още информацията по темата е оскъдна и не се коментира кога той може да се проведе, но мястото вероятно ще бъде Китай. Трябва да се отбележи, че бившият клуб на аржентинеца - ПСЖ, и "соколите" бяха на турне в Азия през лятото. 

Така към този момент въпросната среща между парижани и звездите на Ал Хилал и Ал Насър през февруари остава последна с взаимното участие на Меси и Роналдо. Европейският тим спечели с 5:4, а участие взеха още Килиан Мбапе и Неймар, като вторият се присъедини към саудитския футбол. 

Следете развитието по темата със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички