Обвиненията в ПСЖ продължават - този път са за отвличане и измъчване


Обвиненията в ПСЖ продължават - този път са за отвличане и измъчване
Снимка: Getty Images

3716 0

Вече втори пореден ден се чуват изключително притеснителни обвинения към фактори в ПСЖ, след като първоначално Ашраф Хикими бе свързван с изнасилване от уикенда, а сега под "светлината на прожекторите" попада самият президент на клуба - Насер Ал-Хелайфи.

От L’Equipe споделят, че водещата фигура бива обвинен в отвличане и изчъмване и вече е започнало съответното разследване. Трима съдии-следователи в Париж са назначени и са се заели със случая.

Какво се знае по случая

Обвиненията идват от френско-алжирския лобист Тайеб Бенабдеррахман, който се е оплакал от Ал-Хелайфи. Случаят всъщност датира от 2020 г., когато въпросната "жертва" бива отвлечена и измъчвана в Катар. Причината е, че се е предполагало притежанието на документи с компрометираща информация за боса на Пари Сен Жермен.

Смята се обаче, че става дума за граждански иск. В такъв случай местното законодателство предвижда да бъде проведено разследване за установяване на фактите по случая. Ако се докаже, че Ал-Хелайфи е виновен, ще му бъде наложена административна санкция, а не по наказателния кодекс.

Вижте всичко около сексуалните обвинения срещу Ашраф Хакими!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички