Огромен скандал: Хакими е обвинен в изнасилване - във Франция разкриха жестоките му действия


Огромен скандал: Хакими е обвинен в изнасилване - във Франция разкриха жестоките му действия
Снимка: Getty Images

38386 0

Нов огромен скандал се заформя в световния футбол, след като френското издание Le Parisien разкри, че през изминалия уикенд суперзвезда на местния шампион - ПСЖ, e бил издаден на полицията за изнасилване. 

Става въпрос за 24-годишния мароканец Ашраф Хакими, който пропусна последните двубои на парижани поради контузия, а през уикенда изгледа от вкъщи дербито между Олимпик Марсилия и ПСЖ, спечелен от "принцовете" с 3:0.

Успехът на съотборниците му обаче надали е бил отпразнуван от десния бек, тъй като часове по-рано се е замесил в изключителен сексуален скандал, който е стигнал до местната полиция и прокуратура. 

Информацията във Франция до момента

Оказва се, че в неделя сутрин 23-годишна жена от Фонтене-су-Боа е споделила в местно полицейско управление, че е била изнасилена от известния футболист, но е отказала да подаде жалба срещу Хакими. 

Смята се, че двамата са се запознали в социалните мрежи на 16-и януари тази година, като всичко е започнало с дискусия, а по-малко от месец след това - на 25-и февруари, тя е отпътувала с такси, поръчано от футболиста, към неговия дом. 

Историята между Хакими и жената

Ситуацията в дома на Хакими обаче излиза извън контрол, след като по думите на младата жена - тя е първо е била целуната по устата от играча, а след това дрехите й са били съблечени и Хакими е започнал да я целува по гърдите, цитира информацията до този момент Le Parisien.

В същото време потърпевшата се е дърпала от футболиста, а според разказа й - бранителят дори е успял да проникне в нея неколкократно. В крайна сметка обвинителката е успяла да се отблъсне след ритник и е пратила СМС на свой познат, който да я прибере.

Всичко това се развива при отсъствието на семейството на мароканския национал, което е било на почивка в Дубай. По този начин съпругата и двете деца на Хакими ги е нямало и той е бил сам в семейното жилище.

Вижте заради кой трофей Ашраф Хакими се е присъединил към ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички