След скритите разгорещени кадри: Мадалина с красиво любовно обяснение към Григор Димитров (СНИМКА)


След скритите разгорещени кадри: Мадалина с красиво любовно обяснение към Григор Димитров (СНИМКА)
Снимка: instagram.com/officialmadalinaghenea

7451 0

Новата приятелка на Григор Димитров - Мадалина Генеа, се обясни в любов на българския тенисист. Красивата брюнетка публикува романтично стори в профила си в Instagram, което очаквано получи отговор от Гришо.

Романтично обяснение в любов между Григор и Мадалина

Двамата вече не крият връзката си, като често привличат вниманието към себе си с атрактивната си връзка. Актрисата и модел, публикува клип на две чайки със следния текст: "Ти и аз! Ти правиш невъзможното възможно!".

Малко след това и българина ѝ отвърна, като написа: "Магията е във въздуха с теб 5", като можем само да гадаем какво означава цифрата за двамата влюбени.

Малко след отпадането на Димитров от Мастърс 1000 турнира в Рим от Новак Джокович, двамата споделиха, че са заедно на вечеря и загатнаха за своите отношения. Ден след това Григор Димитров и Мадалина Генеа не издържаха и се награбиха (СНИМКИ). Те бяха публикувани точно на рождения ден на българина, но малко след това изтрити, но за всички стана ясно, че хасковлията е в нова връзка. За последно той бе заедно с Лолита Османова.

Мадалина Генеа в момента е в Кан. Там присъства на червения килим на премиерата на филма на Мартин Скорсезе "Убийците на цветната луна"., като публикува снимки в невероятни тоалети. Григор пък е в Женева, където в първия си мач ще се изправи срещу испанеца Роберто Карбалес Баеня.

Вижте още:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички