Михайлов пак похвали БФС: Решението за назначението ми от УЕФА е стратегическо


Михайлов пак похвали БФС: Решението за назначението ми от УЕФА е стратегическо
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2852 0

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, публикува кратко изявление в социалните мрежи, след като в сряда стана ясно, че УЕФА му е гарантирала огромно доверие. 

В средата на седмицата се оказа, че на легендата от САЩ '94 му е поверен председателски пост на един от най-важните комитети в структурата на УЕФА – Футболната комисия.

Той обясни пред последователите си, че за него подобно развитие в професионален план е голяма чест и привилегия.

Изявление на Михайлов

"⚽️🌍 За мен е чест и привилегия, че европейската футболна централа УЕФА ми гласува огромно доверие, като ми повери председателския пост на един от най-важните комитети в структурата й - Футболната комисия.

🇧🇬 Това е изключителна отговорност, но и огромно признание както за мен, така и за цялото българско футболно семейство. Подобно стратегическо решение е поредното доказателство за добре свършената работа от страна на всички мои колеги от БФС.

🤝 Още веднъж благодаря на ръководителите на УЕФА за доверието към мен, поверявайки ми една от ключовите позиции в европейския футбол", написа президентът на родния футбол в социалните мрежи.

Следете всичко около футбола в България със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички