Скандал! БФС "изхвърлил" екипа на БНТ от полета до Литва заради критики?


Скандал! БФС "изхвърлил" екипа на БНТ от полета до Литва заради критики?
Снимка: bfunion.bg

6150 0

За пореден скандал, свързан с БФС, съобщи вестник "България Днес". От футболната централа са скъсали отношения с националната телевизия БНТ, която предава и отразява мачовете на националния отбор, твърди изданието.

Причината за разрива е, че при предишно отразяване на мачове на "лъвовете" коментатори са си позволили в ефир да критикуват управлението на Борислав Михайлов. Те също така са говорили за нужда от промени в БФС.

Това е вбесило ръководните фактори на съюза и се е стигнало дотам, че екипът на БНТ, който отразява мачовете на националите, е бил изгонен от чартърния полет, с който пътува отборът.

От БФС са отказали да "возят" медията за гостуването на Литва в Лига на нациите миналата седмица. Така на журналистите се наложило да пътуват до прибалтийската държава , сменяйки 2 самолета и накрая влак, за да стигнат за събитието.

Първо журналистите хванали полет до Нидерландия, където се прекачили на друг такъв за Вилнюс. За да стигнат до Каунас, се наложило да използват и местната железница. Така цялото пътуване на екипа на БНТ ударило 16 часа, пише вестникът. А вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков избухна срещу феновете.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички