Преди старта на сезон 2023/24: БФС и Боби Михайлов пожелаха успех на клубовете и феновете


Преди старта на сезон 2023/24: БФС и Боби Михайлов пожелаха успех на клубовете и феновете
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1122 0

На 13-и юли - ден преди старта на сезон 2023/24 в Първа лига, Българският футболен съюз и президентът му - Борислав Михайлов, пожелаха успех на всички клубове с публикация в официалния сайт на родната Централа.

"Вярваме, че изключително оспорваният и емоционален финал на изминалото първенство е предпоставка за още по-атрактивни и вълнуващи битки под знака на феърплея...", се казва в поста, а в следващите му редове се чете:

"БФС благодари на членовете на футболното ни семейство за сплотената, усърдна и всеотдайна работа и гарантира, че както винаги ще работи само и единствено за доброто на клубовете и за здравословната спортна конкуренция...".

Ето какво гласи цялата публикация на БФС:

"Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов пожелават успех на клубовете от всички нива на футбола ни през новия състезателен сезон 2023/24.

Вярваме, че изключително оспорваният и емоционален финал на изминалото първенство е предпоставка за още по-атрактивни и вълнуващи битки под знака на феърплея, взаимното уважение и толерантност към всички участници във футболния процес.

БФС благодари на членовете на футболното ни семейство за сплотената, усърдна и всеотдайна работа и гарантира, че както винаги ще работи само и единствено за доброто на клубовете и за здравословната спортна конкуренция, която да спомогне за развитието на футбола ни.

Още веднъж желаем успех на клубовете и всички техни привърженици през новия сезон!".

*Четете всички последни новини от българския футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички