Мено Кох за Мемфис Депай: Роден е победител и бе готов да минава през трупове


Мено Кох за Мемфис Депай: Роден е победител и бе готов да минава през трупове
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3839 0

Нидерландският бранител на ЦСКА - Мено Кох, коментира бившия си съотборник Мемфис Депай, с който се подвизаваха в ПСВ Айндховен. Футболистът на "армейците" говори пред вестник Eindhovens Dagblad и не пропусна да припомни периода си като юноша на "червено-белите".

Защитникът разказа за тренировките и характера на Депай, който се превърна в голямата звезда на тима и в един от лидерите на националния тим на “лалетата”.

"От самото начало беше ясно, че Мемфис е роден победител. И аз исках да печеля всички мачове, но по честен начин, като бъда най-добрият. А Мемфис беше готов да мине през трупове. Той наистина искаше да спечели всичко, а и можеше да се бори за това. Ядосваше се много, наистина, и съвсем неоснователно, ако не стане неговото.

Трябва да можеш да устоиш и да се справиш с такъв силен характер. Мемфис извади най-доброто от някои момчета по този начин и с тази си спортна злоба. Други обаче се връщаха в черупките си малко заради манталитета му. В крайна сметка, неговият характер го изведе там, където е сега.

Той винаги е искал да бъде най-добрият. Никога не съм го виждал да тренира лошо. Мога само да изпитвам голямо уважение към това", обясни Мено Кох.

Вижте кои футболисти на ЦСКА ще бъдат на линия за мача с Гигант!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички