ЦСКА с информация около състоянието на бранителя Мено Кох


ЦСКА с информация около състоянието на бранителя Мено Кох
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2325 0

Столичният гранд ЦСКА излезе с информация в социалните мрежи за здравословното състояние на един от своите основни футболисти - Мено Кох. "Армейците" заявиха, че е установено мозъчно сътресение, но "без допълнителни усложнения".

Бранителят пострада доста неприятно в главата, падайки на нея, по време на срещата на "армейците" с Локомотив Пловдив, който бе спечелен от "червените" с минималното 1:0.

Ето го и цялото комюнике на ЦСКА:

"Информация за състоянието на Мено Кох

Защитникът на ЦСКА вече е в стабилно състояние. Веднага след инцидента по време на мача с Локомотив Кох беше прегледан от лекаря на отбора д-р Илиев и под негово наблюдение беше транспортиран до София. През нощта остана под наблюдението на медицинския щаб на отбора. Днес сутринта Мено беше на допълнителни медицински прегледи при невролог и премина скенер на главата. Поставената диагноза е мозъчно сътресение, но без допълнителни усложнения. В следващите дни Кох ще продължи да бъде под наблюдение, като ще се завърне към тренировъчен режим, след като лекарският екип прецени, че е напълно възстановен.

Очакваме те скоро, Мено!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - ЦСКА дарява с нов договор 29-годишен основен футболист?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички