ЦСКА без две звезди във Варна, но Мено Кох се завръща в групата


ЦСКА без две звезди във Варна, но Мено Кох се завръща в групата
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3648 0

ЦСКА гостува в събота следобед от 15 часа на Черно море в последен двубой на тима от Първа лига за календарната година. "Червените" допуснаха грешна стъпка срещу Локомотив София през миналия уикенд, когато завършиха 0:0 и сега ще се опитат да наваксат изпуснатите точки на "Тича".

Във Варна обаче Саша Илич няма да може при всички положения да разчита на сънародника си в предни позиции - Лазар Туфегдчич, който получи разтежение в задната част на бедрото при победата с 1:0 над Локомотив в Пловдив и оттогава не е тренирал. Именно и той вкара победното попадение през първата част, а след това не взе участие срещу "железничарите" на "Армията".

Той вече пропусна нулевото равенство с Локо София у дома, а сега е аут и за визитата във Варна. Същото важи и за капитана на "червените" - Юрген Матей, който изпита болки в бедрото в навечерието на домакинството на Локо София и оттогава не е тренирал пълноценно. 

През седмицата нидерландецът се прибра в родината си за раждането на първата си дъщеря, като и вчера не се появи на тренировъчната база в Панчарево и почти сигурно пропуска утрешния двубой.

 

Добрата новина за Илич е, че на сто процента тренира Мено Кох. Той получи мозъчно сътресение на "Лаута" и трябваше да почива няколко дни, но вече е напълно възстановен и ще пътува за Варна. "Армейците" ще проведат тази сутрин занимание в София, а следобед летят за морската ни столица, пише "Тема Спорт".

Вижте последната информация около реконструкцията на "Българска армия"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички