Матийо Валбуена се размечта за завръщане в Динамо Москва


Матийо Валбуена се размечта за завръщане в Динамо Москва
Снимка: GettyImages

1460 0

Бившият френски национал - Матийо Валбуена, направи интересно признание в интервю за SE, след като призна, че би искал да се завърне към един от бившите си клубове.

38-годишният играч бе част от Марсилия, Лион, Фенербахче, Динамо Москва и Олимпиакос през годините, но видимо е останал впечатлен от руската столица, тъй като заяви желанието си за трансфер при московчани.

Високият 167 см. футболист игра за Динамо през сезон 2014/15. Той записа 40 срещи, в които отбеляза 6 гола и направи 17 асистенции.

"Да, разбира се, бих искал да се върна в Динамо! Все още имам близки контакти с някои хора от Русия. Общувам много добре с Черчесов, който сега е треньор на Ференцварош. Имам много положителни спомени от Русия, въпреки факта, че прекарах там само една година.
Но съм изключително щастлив, че успях да помогна на Динамо да постигне добри резултати. Наистина оценявам това време", сподели атакуващият полузащитник.
Ветеранът не е играл за националния си тим от ноември, 2015 г., а преди това записа 52 мача и се отчете с 8 гола и 20 асистенции. Сега кара четвъртия си сезон в гръцкия колос - Олимпиакос. 
Проследете предстоящия полуфинал на Световното първенство по футбол между Франция и Мароко НА ЖИВО със SportLive.bg!
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички